Mine samarbejdspartnere er professionelle kommunikatører og rådgivere med en høj faglig ballast og kompetencer, der matcher kundernes behov. De spænder vidt med deres erfaringer og kompetencer:

Steffen Torvits, senior rådgiver og ekspert: Steffen har mange års erfaringer som kommunikationschef i bla. NESA, Forstædernes Bank og kommunikationsfunktioner i Nykredit, ligesom han har leveret kommunikationsplatforme og løsninger til børsnoterede virksomheder i C20-indekset. Steffen har sine spidskompetencer inden for bl.a. finansiel kommunikation, kommunikationsudvikling, forandringskommunikation og ledelseskommunikation.

www.linkedin.com/in/steffentorvits

Pia Juul, certificeret coach, mediator og cand.jur.: gennem mange års erfaringer som erhvervsadvokat i et af landets største advokatfirmaer og en uddannelse som certificeret coach er Pia Juul den samarbejdspartner, jeg bringer i spil ved forandringskommunikation, udvikling af ledelsens og den personlige kommunikation samt kurser.

www.pjcoaching.dk

Miklas Njor, fotograf, fotojournalist og kreativ sparringspartner: Miklas Njor håndterer det visuelle budskab gennem sit kamera og har en bred erfaring med at skabe stærke udtryk og billedlige fortællinger, som går hånd i hånd med ordet og talen.

www.miklasnjor.com