Goosmann Communication & PR er kommunikations- og PR-rådgiver for virksomheder, organisationer og mennesker, som vil gøre en forskel. Jeg leverer værdibaseret kommunikation; kommunikation med substans, konsistens, indlevelse og sammenhæng mellem den interne og eksterne kommunikation. Og jeg leverer holdbare og troværdige løsninger, når virksomheden, ledelsen eller medarbejdere kommer i en kommunikationskrise.

Goosmann Communication & PR er det lille kommunikationsbureau med den store berøringsflade og netværk. Det er etableret i 2010 af Per-Henrik Goosmann, der har en mangeårig erfaring som kommunikationschef og rådgiver i revisions- og konsulentbranchen, er uddannet journalist og har 20 års erfaringer fra den finansielle sektor. Se mit cv her. Goosmann Communication & PR har en række samarbejdspartnere blandt nogle af de mest erfarne kommunikationsfolk og -rådgivere. Med det brede erfaringsgrundlag leverer jeg og vi løsninger, rågivning og kurser til bl.a. den finansielle sektor, revisorer og advokater – men jeg dækker også andre brancher og sektorer som eks. produktionsvirksomheder, virksomhedsrådgivere, uddannelsessektoren, politiske partier og kandidater.

Jeg skilter ikke med vores kunders navne ud fra holdningen, at det skal være være kunderne, der bliver krediteret for deres gode kommunikation. Men jeg opgiver naturligvis gerne referencer.